Usluge header slika

Usluge

Pružamo usluge špedicije i carinskog zastupanja, međunarodnog transporta i logistike, skladištenja robe kao i prodaju i dopunu elektronskih putarina.

Međunarodni transport i logistika

Špedicija i carinsko zastupanje

Elekronska dopuna putarine

Skladištenje robe

Međunarodni transport i logistika

Pored nacionalnog, naše usluge obuhvataju oblast međunarodnog drumskog transporta, koje podrazumevaju mogućnost parcijalnog i punog utovara, u zavisnosti od vaših potreba, prema svim destinacijama u Evropi i šire.

Sigurnost obavljanja našeg posla potvrđuje i činjenica da posedujemo sve neophodne, transportne i CEMT dozvole.

Sva vozila, od ukupno 50, koliko ih imamo na raspolaganju, opremljena su po najzahtevnijim ekološkim standardima i ADR konvnencijom što nam omogućava nesmetano i efikasno poslovanje.

Špedicija i carinsko zastupanje

Dugogodišnje iskustvo koje posedujemo vezano za organizaciju i pripremu različitih uvozno- izvoznih poslova, kao i poznavanje zakonskih okvira i prakse iz ove oblasti, pruža nam prednost u izvršenju zadataka u vezi sa špedicijom i carinskim zastupanjem.

Naše poslovnice nalaze se širom zemlje, i to na ključnim graničnim prelazima, kao što su: Horgoš, Kelebija, Bogojevo, Šid, Batrovci, Preševo, Gradina, Šid, Bački Breg, Vranje, Bačka Palanka i uskoro Srpska Crnja - Vatin.

Zastupanje u carinskom postupku obuhvata i pripremu neophodne carinske dokumentacije u našim poslovnicama: Subotica, Novi Sad, Šid, Beograd, Pirot, Vranje. Bitno je naglasiti da posedujemo carinsku garanciju u visini koja omugućava nesmetan rad u svakom trenutku.

Elektronska dopuna putarine

Korišćenje usluge ETC-a je preuzelo primat, kako u nacionalnom, tako i u međunarodnom saobraćaju. S' obzirom da su naše glavne parole brzina i efikasnost, u našu ponudu uvrstili smo i uslugu elektronske dopune putarine.

Na našim graničnim prelazima, centrali u Subotici, kao i na carinskom terminalu u Beogradu, obavljamo dopunu tagova za autoput u Srbiji. Na graničnom prelazu Horgoš možete da kupite vinjete za putnička vozila, namenjene putevima u Mađarskoj, Austriji, Slovačkoj i Češkoj.

Našli smo način da uštedimo vaše vreme i povećamo produktivnost.

Skladištenje robe

Kompanija TEHNO-COOP poseduje u Subotici 2 poslovno- skladišna prostora, ukupne površine od 7000m2- 2000m2 unutrašnjeg prostora i 5000m2 prostora na otvorenom.

Takođe, postoji i hladnjača za skladištenje namirnica životinjskog i biljnog porekla, kapaciteta od 2500- 3000 tona, Hladnjača je podeljena na 6 komora, od kojih svaka posebno može da radi od +8 do -32 stepena, u zavisnosti od skladištene robe. Bitna stvar je da su 3 komore registrovne kao carinsko skladište.

Zahvaljujući jakim strateškim partnerstvima, imamo mogućnost da vam ponudimo skladištenje na teritoriji cele Srbije.